1a divisió FEF

El Costa Brava empata davant l’Europa en el segon test de pretemporada (1-1)

Amistós. Una diana de Pastells en el 87 impedeix el primer triomf dels d’Alsina, que s’havien avançat en el 19 amb un gol d’Álvaro García amb el cap

El Costa Brava ha empatat a un gol contra l’Europa, de segona divisió FEF. Un gol amb el cap d’Álvaro García a centrada de Pere Martínez en el 19 ha permès als d’Oriol Alsina avançar-se en el marcador, però Pastells, ja en el 87 ha establert l’empat definitiu evitant el primer triomf en la pretemporada amb la nova nomenclatura i escut dels gironins.

El conjunt de la Costa Brava s’ha avançat relativament d’hora en una acció col·lectiva que ha acabat amb una centrada de Pere Martínez que ha rematat molt bé amb el cap Álvaro García (19’), l’autor de la primera diana del club amb nova nomenclatura. Els d’Oriol Alsina, que han tornat als orígens jugant al municipal de Llagostera, han sabut controlar a un Europa que ha intentat fer-se amb la pilota i portar la iniciativa. Varo ha hagut d’intervenir en una bona jugada dels escapulats (33’), però a la contra, els blau-i-vermells han pogut fer el segon gol en el seu compte particular –només la falta de precisió ho ha impedit (40’).

En la segona part, el tècnic local ha donat entrada a bona part del gruix dels jugadors cridats a ser importants i la sensació de perill dels gironins ha augmentat a través de Boris Garrós, que ha estat a punt de fer el 2-0. Han perdonat massa els locals i l’Europa ho ha aprofitat per fer l’empat a un definitiu gràcies a una rematada de Sergi Pastells, també amb el cap, a centrada de Vilajosana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)