El Sants i el Sant Andreu jugaran la final dels Històrics

3a divisió FEF. El Sants supera el Terrassa en la tanda penals i torna a una final 28 anys després. Mateix desenllaç en el Sant Andreu-Manersa, amb premi final pels andreuencs

La UE Sant Andreu jugarà la final del torneig d’Històrics després de superar el CE Manresa en la tanda de penals per 5-3. En els noranta minuts reglamentaris el resultat ha estat d’empat a un. Mulero havia avançat els quadribarrats però un gol de penal de Javi López al minut 80 ha obligat al Sant Andreu a comprar el seu bitllet per a la final de demà en la posterior loteria dels penals.

L’altre finalista serà la UE Sants, que torna a una final dels Històrics 28 anys després. Aquell 1993 van ser campions. La primera semifinal ha tingut el mateix desenllaç: empat a un en els primers noranta minuts (gols d’Aythami i Favio) i major encert del Sants davant el Terrassa.

La final entre la UE Sants i la UE Sant Andreu es jugarà demà a les sis de la tarda.