1a divisió FEF

El Costa Brava supera el Terrassa amb un gol de falta d’Antonio Romero

Amistós. El conjunt dirigit per Oriol Alsina continua acumulant minuts a les cames i demà disputarà un nou partit de preparació al camp del Manlleu (a les 19:30h)

El Costa Brava ha superat per la mínima el Terrassa, un rival de la segona divisió FEF, gràcies a una diana de falta directe d’Antonio Romero (60’). El conjunt gironí continua amb la seva posada a punt de cara a l’inici de la competició, fixada pel cap de setmana del 28 i 29 d’agost.

L’equip dirigit per Oriol Alsina ha començat defensant-se de les primeres arribades dels egarencs. Marcos ha hagut d’intervenir en més d’una ocasió fins que Gil i Manel Royo han generat les primeres arribades blau-i-vermelles.

El partit ha estat obert i amb diverses alternatives fins que Antonio Romero, al més pur estil Pitu Comadevall, ha clavat per l’escaire un llançament de falta (60’). El Costa Brava només ha fet dos canvis i els jugadors han notat l’acumulació de minuts, tot i que han pogut aguantar l’avantatge per la mínima.

Demà, els gironins tornen a jugar, en aquest cas, al camp del Manlleu, de primera catalana (a les 19:30h), un matx que disputaran els futbolistes que no han gaudit avui de minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)