1a divisió FEF

El Costa Brava fa un sal de qualitat amb el fitxatge de David Haro

El Costa Brava visita diumenge l’UCAM Múrcia en la primera jornada de la primera divisió federació, però això no li impedeix continuar millorant la plantilla. Per això el conjunt d’Oriol Alsina ha anunciat aquest vespre la incorporació de David Haro, que arriba lliure després de jugar les dues últimes temporades a l’Atlètic Balears, que serà rival del Costa Brava aquesta temporada. El menut extrem de l’Ametlla del Vallès (1,65m), de 31 anys, donarà un salt de qualitat a l’atac, i és que aportarà la seva velocitat i desequilibri, a més de molta experiència.

Haro acumula més de 200 partits a 2a divisió B entre l’Hospitalet, el Nàstic, el Reus i l’Atlètic Balears, sent sempre un jugador important i marcant 50 gols. A més, també va jugar dues temporades amb el Reus a 2a divisió A, disputant un total de 36 partits –2 gols. Abans d’arribar a 2a ivisió B David Haro va jugar a 3a divisió amb el Sants, l’Europa, i el Prat, i en la seva trajectòria destaca l’experiència a Suècia amb el Sundsvall.

Tot i que per les seves condicions on més destaca David Haro és en la posició d’extrem, sigui en la banda que sigui, el vallesà també es pot adaptar a jugar de segona punta, tot i que aquesta posició ja sembla més que coberta amb la presència de Gil Muntadas i Jordi Xumetra –un altre extrem que els últims anys s’ha adaptat a jugar de segon davanter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)