Empat de l’Olot al Nou Sardenya i victòria del Peralada a Can Gibert

Amistosos. Els de la Garrotxa han estat molt exigits per un Europa ofensiu que ha enviat quatre pilotes al pal (0-0), mentre que els xampanyers han superat un rival de categoria inferior amb gols d’Eloi Zamorano i Ritxi a les acaballes

L’Olot i el Peralada continuen apurant la seva preparació de cara a l’inici de lliga que comença la setmana vinent. Els olotins, de fet, han tancat la pretemporada amb un empat de mèrit al Nou Sardenya contra l’Europa, de segona divisió FEF, mentre que els peraladencs han superat el Can Gibert, de segona catalana (0-2), i demà disputaran l’últim test a Vilajuïga.

L’Olot ha acabat les proves de pretemporada amb un partit complet contra un rival que l’ha exigit molt en defensa. La primera part ha estat molt entretinguda per als espectadors ja que els dos equips han gaudit d’arribades clares a l’àrea rival. Kilian ha pogut avançar als olotins abans del primer quart d’hora però els escapulats han avisat amb un doble travesser. Batalla ha hagut d’intervenir força i el local Campeny ha estavellat una altra rematada al pal, just abans que Arranz i Ferri també estiguessin a prop d’avançar als d’Albert Carbó .

En la segona part, la intensitat ha anat minvant i el duel ha continuat molt igualat. Èric Vilanova ha tornat a avisar al porter de l’Europa en una acció a pilota aturada que l’olotí ha rematat amb el cap ja a dins de l’àrea. Els de Gràcia han enviat la quarta pilota al pal amb una rematada de Víctor, en la darrera gran ocasió de gol clara.

Triomf del Peralada

L’equip dirigit per Hèctor Simón ha superat el Can Gibert, de segona catalana, gràcies als gols d’Eloi Zamorano i Ritxi Mercader, ja a les acaballes del partit. El del barri de Can Gibert de Girona, tot i competir en dues categoria inferiors que els empordanesos, han plantat cara a un Peralada que demà torna a jugar contra el CE Alt Empordà Vilajuïga, de tercera catalana. Al final, la millor condició física dels xampanyers s’ha acabat imposant per sumar un nou triomf en el penúltim test de la pretemporada.