1a divisió FEF

El Nàstic suma un punt en l’estrena

1a FEF. El conjunt grana es conforma amb el repartiment de punts en un duel amb poques ocasions

Atl. Sanluqueño 0 Nàstic 0

ATLÉTICO SANLUQUEÑO:Falcón, Oriol, Duro, Pelón, Héctor (Riego 60’), Theo, Azkue, Armental (Miguelete 80’), Alfonso (Caballé 61’), Cervero (Canillas 74’) i Toni.NÀSTIC TARRAGONA:Manu, Domingo, Quintanila, Aythami, Oriol (Navas 74’), Del Campo, Ribelles, Robert (Ballesteros 83’), Fullana (Bonilla 71’), Carbia (Èdgar 55’) i Pablo (Pedro 55’).ÀRBITRE:Pérez Peraza.T.G.:Als locals Héctor, Riego, Canillas, i als visitants Fullana, Ribelles i Bonilla.

El Nàstic va iniciar la lliga amb un punt a domicili de què es poden treure ben poques conclusions. El partit no va tenir gaire acció en cap de les dues bandes i molt poques oportunitats de gol, de manera que es va acabar imposant la lògica.

Una centrada de Robert Simon que va picar al travesser va ser l’acció més interessant de tot el primer temps, en què hi va haver moltes imprecisions que van dificultar la fluïdesa en el joc. En el segon temps, el Sanluqueño hi va posar més acció i durant alguns instants va intensificar la pressió sobre la porteria de Manu, però novament sense cap acció definitiva. Els locals van tenir el gol a tocar en una centrada des de la banda que no va trobar rematador.

20 equips
amb propera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)