1a divisió FEF

El Costa Brava s’estrena amb un empat sofert i merescut al camp de l’UCAM (1-1)

El Costa Brava ha sumat un punt merescut en el debut de la lliga al camp de l’UCAM Múrcia gràcies a un gol de Xumetra a les acaballes del partit, que ha igualat el gol de falta d’Alberto Fernández en la primera part. L’empat ha fet justícia a la gran segona part dels d’Oriol Alsina, que han buscat el gol fins que l’han trobat.

Des dels primers minuts l’UCAM Múrcia ha demostrat que volia tenir la iniciativa del partit i buscar la porteria del Costa Brava sense por, i a punt ha estat de marcar ben aviat però Marcos ho ha evitat. El Costa Brava, però, no s’ha tancat al darrere i també ha tingut ocasions de dir la seva, però quan millor estava ha encaixat l’1-0 amb un llençament de falta magistral d’Alberto Fernández (36’).

En la segona part els gironins han fet un pas endavant. Han dominat el partit, han concedit poc al contraatac als murcians i han buscat la porteria rival amb insistència. La primera per empatar l’ha tingut Julen a la sortida d’un córner amb un remat de cap que s’ha estavellat al pal (58’). Després ho ha provat Cala amb una volea dins l’àrea que ha refusat un defensa(70’) i Xumetra, que ha marcat però en posició de fora de joc (76’). El de l’Estartit, però, no havia dit l’última paraula i poc després ha rematat de cap una centrada de Manel Royo per marcar el gol de l’empat (82’). Després del gol l’UCAM ha despertat i ha buscat el 2-1 i l’ha trobat, però l’àrbitre l’ha anul·lat per un fora de joc inexistent.