1a divisió FEF

El Costa Brava tanca el retorn de Moussa Sidibé en l’últim moment

L’extrem de Mali, que ja va jugar al club el curs 2018/19 a 3a divisió –39 partits i 11 gols–, arriba cedit per la Ponferradina

El Costa Brava ha apurat fins l’últim moment per tancar una incorporació més abans del tancament del mercat, que era a les 18h. L’escollit és Moussa Sidibé, que torna al club després de dos anys i ho fa cedit per la Ponferradina. L’extrem de Mali, de 26 anys, va jugar al Llagostera la temporada 2018/19 a 3a divisió i va ser un dels referents de l’equip ajudant en el camí per tornar a 2a divisió B. En total Moussa va marcar 11 gols en els 39 partits que va disputar i va deixar tan bones sensacions que durant l’estiu següent l’Andorra el va fitxar pagant traspàs. Amb l’Andorra Moussa va signar una bona temporada a 2a divisió B i això li va obrir les portes de 2a divisió A, i és que el va fitxar la Ponferradina. El curs passat amb el club del Bierzo va jugar 7 partits a la categoria de plata i en el mercat d’hivern va sortir cedit al Còrdova, on tampoc va tenir gaire continuïtat.

Al Costa Brava Moussa espera recuperar les bones sensacions que no va tenir el curs passat i ser una peça important per un equip que en els últims dies ha reforçat i de quina manera l’atac, i és que també ha arribat David Haro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)