1a divisió FEF

El Barça B anima el final de mercat entre els catalans de la 1a divisió FEF

El Nàstic i el Costa Brava van ser els altres dos equips que es van moure a última hora

El mercat de la nova màxima categoria del futbol no professional es va tancar ahir a les sis de la tarda, però hi va haver uns quants moviments que es van fer esperar una bona estona a fer-se oficials. Sobretot en el cas del Barça B, que va ser el gran animador de l’últim dia entre els cinc representants catalans –de fet, el Cornellà i el Sabadell no van fer absolutament res–. El gran moviment dels blaugrana va ser el fitxatge de l’extrem marroquí Abde, que arriba procedent de l’Hèrcules després de pagar els dos milions d’euros de la seva clàusula de rescissió. Abde, de 19 anys, va ser una de les sensacions la temporada passada a la 2a divisió B i ara ha firmat un contracte per tres temporades i dues més d’opcionals amb el Barça B, amb una clàusula de 200 milions d’euros. A més, el filial blaugrana també va tancar el retorn de Jandro Orellana, que va acabar contracte el 30 de juny però que torna al filial per una temporada. En el capítol de sortides el Barça B va tancar les cessions de Jorge Carrillo i Franck Agnong, al Celta i l’Sporting Covilha respectivament.

A banda del Bará B també es van moure el Costa Brava i el Nàstic. El club gironí va aconseguir en l’últim sospir la cessió de Moussa Sidibé. L’extrem malià, de 26 anys, ja havia jugat al club a 3a divisió i ara arriba cedit de la Ponferradina, que el va fitxar de l’Andorra –els andorrans prèviament havien pagat traspàs al Costa Brava (Llagostera). D’altra banda, el Nàstic va tancar la incorporació del lateral Nil Jiménez, que arriba procedent de l’Espanyol B i signa per dues temporades.

Barça B
ALTES
Jandro Orellana, Abde (Hèrcules).
BAIXES
Jorge Carrillo (Celta) i Franck Angong (Sporting Covilha).
Costa Brava
ALTES
Moussa Sidibé (Ponferradina, cessió)
Nàstic
ALTES
Nil Jiménez (Espanyol B).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)