3a divisió FEF

El Costa Brava cedeix Toni Gamell al Figueres

Acord. El central, fitxat aquest estiu procedent del filial del Girona, continuarà progressant a tercera FEF de la mà de la Unió. Gamell té 22 anys i apuntala la defensa dels de l’Alt Empordà

El Figueres ha anunciat la incorporació en qualitat de cedit de Toni Gamell. El central arriba procedent del Costa Brava, club amb qui ha fet tota la pretemporada a les ordres d’Oriol Alsina. El futbolista ha aterrat aquest estiu a les files del conjunt blau-i-vermell procedent del filial del Girona i continuarà així amb la seva trajectòria i progressió a la tercera divisió FEF.

Gamell és un central gironí format a les categories inferiors del Girona, club que va defensar durant dotze anys –també té passat al Palamós–: “La Unió és un club històric i conec molts jugadors que han estat excompanys. Crec que hi ha un grup competitiu, un bon vestuari i el tècnic, en Moisés Hurtado, em pot ensenyar moltes coses”, comentava la flamant nova incorporació de l’equip empordanès, que arriba per apuntalar la defensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)