1a divisió FEF

El Costa Brava empata sense gols contra l’Atlético Sanluqueño (0-0)

El Costa Brava ha empatat aquesta tarda a Palamós contra l’Atlético Sanluqueño en l’estrena a casa de la temporada, i suma dos punts en dos jornades molt igualades. Els d’Oriol Alsina haurien pogut aconseguir la victòria perquè han gaudit de més i millors ocasions, però el conjunt andalús també s’hauria emportat el botí en el tram final amb l’ocasió més clara del partit.

El Costa Brava ha arrencat el partit amb una marxa més que el conjunt andalús i ha gaudit de bones arribades per banda i fins i tot pel centre, on Xumetra tenia molts espais per moure’s. Els gironins, però, no han pogut aprofitar aquestes primeres ocasions i el partit ha entrat en un tram sense dominador clar, tot i que fins al descans les millors ocasions han estat dels blau-i-vermells. Les han tingut Cala, amb un xut que ha obligat a lluir-se a Falcón, i Gil, que ha estavellat un xut des de la frontal al travesser. L’Atlético Sanluqueño també ha arribat amb cert perill a la porteria de Marcos, però el veterà porter no ha hagut ni d’intervenir.

En la segona part els dos equips han defensat bastant millor i el joc s’ha concentrat al mig del camp, provocant que hi haguessin menys ocasions. Ha continuat tenint més arribades amb perill el Costa Brava, però no ho ha pogut traduir amb ocasions tan clares com les de la primera part. Xumetra i Galindo, des de la frontal, i Moussa, que s’ha estat a punt de quedar sol davant Falcón, han estat els únics que podrien haver desfet l’empat definitiu. De fet, la millor ocasió, segurament de tot el partit, l’ha tingut l’Atlético Sanluqueño amb un remat de cap de Gaúcho des de dins de l’àrea petita, però s’ha topat amb un salvador Marcos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)