1a divisió FEF

El Sabadell encadena el segon empat a zero contra el Linense a casa

Sabadell 0 Linense 0

SABADELL:Kike Royo, Aleix Coch, Facundo, Jacobo (Boniquet, 67’), Ramon Folch (Aarón Rey, 67’), Néstor Querol, Óscar Rubio, Moha Ezzarfani (Kaxe, 55’), Morgado, Alfred Planas i Caballo (Dani Sánchez, 83’).LINENSE:Nacho Miras, Jesús Muñoz, Fran Morante, Coulibaly (Abdoul, 71’), Loren, Ñito, Koroma (Leandro, 90’), Gerard (Cham, 83’), Victor Mena, Dorrio i Masllorens.ÀRBITRE:Busquets Ferrer.T.G.:als local Morgado; i als visitants Loren, Nacho MIras i Masllorens.PÚBLIC:2.575 espectadors.

El Sabadell continua comptant els partits per empats després de signar el segon 0-0 consecutiu. Els d’Antonio Hidalgo s’estrenaven a casa contra el Linense i han tingut opcions per guanyar el partit, però el repartiment de punts ha acabat sent el resultat més just, i és que el conjunt andalús també ha gaudit de bones oportunitats per obrir el marcador.

En la primera part el Sabadell ha topat amb un rival molt ben ordenat que no li ha permès agafar el control del partit, i és que als vallesans els hi ha faltat tenir més possessió i quan la tenien donar-li velocitat. De fet, l’ocasió més clara abans del descans l’ha tingut el visitant Koroma, amb un xut que s’ha estavellat al pal. En la represa el guió no ha canviat gaire i no hi ha hagut ocasions clares en cap de les dues porteries. Kaxe, debutant avui, ha tingut l’ocasió més clara del Sabadell però no ha pogut desfer l’empat.