La Unió ensopega al camp del Sants (1-0)

Derrota. Els figuerencs cauen per la mínima a domicili per culpa d’una diana de Favio en el primer tram de la segona meitat (60’)

El Figueres ha perdut per la mínima al camp del Sants en el duel inaugural de la lliga (1-0). Una diana de Favio en l’inici de la segona part ha estat clau per assestar un cop mortal als figuerencs, que els ha costat molt generar ocasions en el tram final com per empatar el partit. La primera part havia estat igualada i sí que els de l’Alt Empordà han posat a prova als barcelonins, que això sí, han estavellat una pilota al pal i han fet treballar al porter Jaime.

El matx ha començat elèctric i amb el Sants enviant una pilota al pal després d’un xut de falta de Víctor (6’). En el 23, els locals han tingut una nova oportunitat de decantar la balança amb un u contra u que Jaime ha refusat molt bé. Les dues arribades dels barcelonins han fet despertar al Figueres que ha aconseguit arribar amb cert perill a l’àrea rival a través de Joel Arimany, que ha fet una centrada que no ha arribat a rematar per poc Adri Expósito (30’) i una altra d’Urri, que després de fer una paret amb Arimany a la frontal ha provat un xut que el porter ha rebutjat.

En l’inici de la segona, Favio ha avançat al Sants després d’una imprecisió defensiva empordanesa (60’), fent la diana que seria definitiva.

En el tram final, el partit ha estat obert i s’ha trencat per moments. Khalid ha posat a prova al porter local, però Jaime ha hagut d’intervenir per evitar el segon gol que hagués significat la sentència. Els de Moisés Hurtado, però, no ha pogut empatar i comencen el curs amb una derrota.