3a divisió FEF

L’Olot hi posa la festa

3a divisió FEF. Els garrotxins s’estrenen en la lliga amb una victòria contundent tot i alguns interrogants

Olot 3 Castelldefels 1

OLOT:Albert Batalla; Blázquez (Èric Callís, 77’), Uri Ayala, Gerard Batalla, Bigas; Ot Serrano, Èric VIlanova, Eloi (Enric Vallès, 54’); Kilian (Moha, 63’), Xavi Ferrón (Zaka, 77’) i Sergi Arranz.CASTELLDEFELS:Romero; Juanito, Gallardo, Joel Coch, Fabregat; Fran Orellana (Kike Ramírez, 45’), Benito (Gaudioso, 83’), Ferreira (Guillem, 45’), Aitor Serrano; Eslava (Sardà, 75’) i Sergi Moreno (Genís Cargol, 75’).GOLS:1-0 (9’) Juanito, en pròpia porteria. 2-0 (42’) Xavi Ferrón, de penal. 2-1 (57’) Gallardo. 3-1 (70’) Sergi Arranz.ÀRBITRE:Curiel Riera.T.G.:A Blázquez, Èric Vilanova, Ferreira, Guillem, Kike Ramírez i Fabregat.T.V.:Per doble amonestació a Gerard Batalla (86’), de l’Olot, i a Gallardo (89’), del Castelldefels.PÚBLIC:482 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot va estrenar-se en la lliga com tots els seus aficionats suposaven que ho faria, amb triomf (3-1). El conjunt de la Garrotxa va fer una bona primera meitat que li va permetre anar a la caseta amb avantatge en el marcador (2-0) gràcies a les dianes de Juanito, en pròpia porteria, i de Xavi Ferrón des del punt de penal.

En l’inici de la segona, el físic olotí va caure en picat i el Castelldefels va créixer fins a retallar distàncies i avisar un equip d’Albert Carbó que va poder sentenciar amb un golàs de killer de Sergi Arranz.

El partit va començar amb clar domini garrotxí. La possessió, el ritme i el pes de matx estaven sota control de l’Olot, gràcies al triangle del mig del camp, format per Vilanova, Ot i Eloi, que van generar joc als companys. Ja en el 9’, una centrada d’Albert Blázquez va acabar amb un rebuig, o rematada, del visitant Juanito a la seva pròpia porteria per fer l’1-0 i aportar encara més serenor als d’Albert Carbó. En el 21’, una nova internada de Blázquez per la dreta la va rematar a boca de gol amb el cap Arranz, però el davanter va topar amb el travesser i, a les acaballes del primer acte, Bigas, tot lluita i coratge, va forçar una pena màxima que va executar Xavi Ferrón per fer el 2-0.

En la segona part, el Castelldefels va anar a més i va generar algun dubte als olotins. Gallardo va aprofitar un seguit de mals rebutjos per retallar distàncies (57’). Però quan millor estaven els de Miki Carrillo, Moha va iniciar un contraatac fins a cedir l’honor a Arranz. El davanter va controlar a dins de l’àrea, va retallar al marcador i va superar Romero amb molta classe per establir el 3-1 final i fer esclatar d’alegria els aficionats presents al municipal, eufòrics i en plenes festes del Tura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)