3a divisió FEF

Un empat que cal valorar

3a divisió FEF. El Peralada, en construcció, treu un bon punt d’un rival jove i de qualitat

Peralada 0 Pobla de Maf. 0

PERALADA:Aroca; Micaló, Eloi Zamorano, Alan Baró, Guillem Jiménez (Biel Font, 71’); Sergi Romero, Pol Gómez, Marc Gelmà; Ritxi Mercader (Llorenç Busquets, 83’), Josu Currais i Marc Medina (Adrià Casanova, 59’).POBLA DE MAFUMET:Dani Parra, Grifell, De la Peña, Ricard Robledo, Fidel Rey, Álvaro Caro, Óscar Romero, Dani Molina, Marc Álvarez, Víctor Valverde i Marc Montalvo.GOLS:-.ÀRBITRE:Fernández Quintero.T.G.:A Biel Font i Marc Montalvo.T.V.:Cap.

El Peralada va esgarrapar un bon punt en l’estrena de la temporada, i d’Hèctor Simón com a tècnic (0-0). La Pobla de Mafumet va gaudir de força ocasions de perill que entre Aroca i la defensa, ben situada sota els pals, van rebutjar. Els tarragonins van començar les dues meitats del matx avisant i apropant-se a l’àrea xampanyera, però el Peralada també hi va dir la seva coincidint gairebé amb la mitja hora de joc i Micaló, primer, i Josu, després, van fer treballar el porter, Dani Parra, amb un xut creuat i una rematada de cap respectivament.

En la segona part, la Pobla va dominar el partit i va fer treballar de valent la defensa empordanesa. Zamorano, sota els pals, va ser clau a l’hora d’evitar el 0-1, i Querol va quedar-s’hi ben a prop en el 80.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)