3a divisió FEF

El Girona B dona un cop d’autoritat a l’Hospitalet

3a divisió FEF. El filial blanc-i-vermell dona la primera sorpresa de la temporada guanyant a domicili contra un dels favorits a l’ascens directe

L’Hospitalet 1 Girona B 2

L’HOSPITALET:Aliaga, Guillem Pujol, Sergio Juste, Dan Coll, Sergi Valls, Cristian Gómez, Joan Verdú, Canario (Sarr, 58’), Ton Alcover, Juanan Gallego (Cristian Lobato, 64’) i Miquel Ripoll (Carlos Cano, 64’).GIRONA B:Morilla, Benítez, Monjonell, Jordi Palacios, Biel Farrés, Artero (Adrià Méndez, 45’), Àlex Sala, Adrià Gené (Loïc, 87’), Iker García (Pau Víctor, 65’), Arnau Ortiz (Álex Castro, 74’) i Dawda (Enríquez, 74’).GOLS:0-1 (57’) Arnau Ortiz. 0-2 (70’) Dawda. 1-2 (85’) Carlos Cano.ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:A Sergio Juste, Juanan Gallego, Cristian Gómez, Arnau Ortiz, Morilla i Dawda.T.V.:Cap.

El Girona B es va endur els tres punts després de la seva visita al camp de l’Hospitalet, un dels clars favorits a l’ascens directe de categoria (1-2). Les dianes d’Arnau Ortiz i Dawda, ja en la segona part, van ser clau per lligar un triomf no exempt de patiment al final després de la diana de Cano.

La primera part va ser igualada i amb poques ocasions –només Dawda i Arnau Ortiz van inquietar les defenses–. En la segona part, però, l’inici gironí va ser brillant i una internada per la banda d’Iker García la va culminar Arnau Ortiz per fer el primer (57’). Amb l’Hospitalet bolcat per fer l’empat, Jonatan Morilla va haver de salvar el seu equip amb grans intervencions i, gràcies a una passada a l’espai, Dawda va picar per damunt d’Aliaga per marcar el 0-2 i fer emmudir el municipal de l’Hospitalet.

El conjunt local va apel·lar a l’orgull per retallar distàncies en el tram final a través de Carlos Cano (85’), però els de Vizuete van poder dedicar la victòria als companys ferits en accident de trànsit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)