3a divisió FEF

Deu cares noves en el primer onze del Figueres

3a divisió FEF. Moisés Hurtado només va alinear d’inici un dels sis jugadors que continuen a la plantilla respecte el curs passat

El Figueres és un dels equips de la 3a divisió que més ha hagut de reestructurar la plantilla respecte la temporada passada. De fet, només hi ha sis jugadors que continuïn respecte l’equip que dirigia al final del curs passat Moisés Hurtado, mentre que s’han incorporat 16 jugadors nous –eren 17 fins a la baixa d’ahir del jove Ale Montoro, cedit al Palamós. Per això és normal que el conjunt figuerenc sigui un dels que necessiti més temps per trobar la fórmula i agafar els conceptes que vol el tècnic del Sabadell. En aquest sentit, la derrota per la mínima en la primera jornada al camp del Sants (1-0) fa poc mal, sempre que en les pròximes jornades l’equip vagi mostrant la millora esperada.

Novetats a dojo

Amb tants canvis a la plantilla un dels interrogants era quin seria el primer onze del Figueres per la temporada 2021/22. Era el moment de veure moltes cares noves i així va ser, i és que l’únic futbolista que va formar part de l’onze inicial i que ja estava al club la temporada passada va ser el defensa Pol Bastidas, que va jugar de central. Els altres deu noms eren noves incorporacions d’aquest estiu, una xifra superior a la de qualsevol equip –fins i tot l’Olot, que només manté 4 jugadors del curs passat, va alinear dos jugadors dels que continuen. Els debutants van ser el porter Jaime González; els defenses Jose, Nil Congost i Pere Espuña; els migcampistes Pol Blay, Urri i Rami; i els davanters Timo, Expósito i Joel Arimany.

Curiosament, en la segona part només va entrar un dels nous fitxatges d’aquesta temporada, el jove Marc Reñé, que va tornar al club després del pas pel juvenil de l’Oviedo. Els altres tres jugadors que van participar van ser Jorge Torres, Dani Gómez i Khalid. Els dos primers són dels sis que continuen respecte la temporada passada, mentre que Khalid, encara en edat juvenil, també va tenir l’oportunitat de debutar amb el primer equip el curs passat.

Un capità debutant

L’allau de jugadors fitxats recentment en l’onze inicial va fer que el capità fos Nil Congost, incorporat aquest estiu procedent del Banyoles. El central es va estrenar d’aquesta manera portant el braçalet, i és que és el segon capità de la plantilla, només per darrere de Pol Tarrenchs, que era baixa per lesió. Els altres capitans de la plantilla són Pere Espuña, que comença la segona etapa al club, i Pol Bastidas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)