1a divisió

Griezmann ja entrena amb l’Atlético

1a Divisió. “Hola Atléticos, ja soc aquí”, ha dit en un vídeo a les seves xarxes socials quan s’ha dirigit cap a la primera sessió a les ordres de Simeone

Antoine Griezmann ja s’entrena sota les ordres de Diego Pablo Simeone. El futbolista francès, dos anys després de marxar del conjunt madrileny, torna al terreny del Cerro del Espino en la mirada posada en la redempció de l’afició colchonera. I és que ara aquesta és la gran pregunta: Com rebrà el Metropolitano al francès. El davanter, que ahir va fer un doblet amb França davant Finlàndia, busca recuperar el somriure. “Hola Atléticos, ja soc aquí”, ha dit en un vídeo a les seves xarxes socials quan s’ha dirigit cap a la primera sessió a les ordres de Simeone. I és que el tècnic argentí és el màxim valedor del retorn del davanter que va ser un futbolista determinan sota les seves ordres i per qui el Barça va pagar més de 120 milions d’euros fa dues temporades. Ara torna com a cedit a l’Atlético.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)