El Peralada s’endú els tres punts del camp del San Cristóbal (0-2)

En la seva primera sortida, el Peralada ha obtingut la primera victòria de la temporada. El conjunt que prepara Hèctor Simón ha superat el San Cristóbal amb dianes de Marc Medina i Josu Currais (0-2). Els empordanesos han fet una primera part molt sòlida, en què no han rebut perill per part del conjunt vallesà. Llorenç Busquets ha protagonitzat les primeres arribades, i Adrià Casanova ha estat a punt de connectar dues rematades. Ja en la segona part, el San Cristóbal ha tingut la més clara, en un xut d’Ashot desviat per Sergi Romero (60’). Poc després, ha arribat el 0-1, amb un cop de cap de Marc Medina (64’). Aroca ha estat fi en una rematada local posterior i, ja en la recta final, ha arribat la sentència gràcies a un penal que ha transformat Josu Currais (81’). Hèctor Simón ha fet debutar l’últim fitxatge, Joan Tomàs.