3a divisió FEF

El Girona B celebra contra el Sant Andreu la segona victòria (2-1)

Després de debutar amb triomf a l’Hospitalet, el Girona B ha encadenat la segona victòria, contrael Sant Andreu (2-1). Els d’Àxel Vizuete han encarrilat el partit en la primera meitat, però han acabat patint en la recta final, amb un pal dels andreuencs en el temps afegit.

Després d’algunes arribades a les dues àrees, Èric Monjonell ha obert la llauna amb una bona rematada de cap en la sortida d’un córner (19’). Els blanc-i-vermells han tingut el segon a prop, però Arnau Ortiz ha trobat bona resposta del porter Miguel Ramos (33’). Sí que ha arribat el 2-0 en una jugada ràpida, amb passada a l’espai cap a Sulei, que ha batut el porter (39’). En la segona part, el Sant Andreu ha mirat de reaccionar i el Girona B tenia l’amenaça del contraatac. Els barcelonins han trobat esperança amb el 2-1, d’Èric López (82’). La incertesa s’ha allargat fins al minut 92, amb un xut d’Aparicio al pal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)