1a divisió FEF

El camí, punt a punt

1a divisió FEF. El Costa Brava empata al camp del Barça B (0-0) en un duel força sòlid defensivament

Barça B 0 Costa Brava 0

BARÇA B:Iñaki Peña; Álvaro Sanz, Arnau Comas, Mika Mármol, Balde; Matheus Pereira (Jandro, 61’), Nico, Gavi (Abde, 46’); Aranda (De Vega, 61’), Ferran Jutglà (Zacarías, 80’) i Rodado (Escobar, 86’).COSTA BRAVA:Marcos; Guiu, Julen, Forlín, Manel Royo; Ale Galindo, Antonio Romero (Marc Manchón, 86’); Gil Muntadas, Xumetra (Cala, 46’), Moussa (Ilyas, 64’); i Boris (Álvaro García, 46’).ÀRBITRE:Lucena Perdomo.T.G.:Als locals Gavi,Matheus Pereira i Ferran Jutglà, i als visitants Manel Royo i Marc Manchón.

El Costa Brava compta els partits per empats. No és el millor rendiment possible, però és el camí més segur per començar a caminar cap a l’objectiu de la permanència, i més si es té en compte que ja s’ha visitat els camps de l’UCAM i del Barça B. Ahir, al camp del filial blaugrana, els gironins van encadenar el tercer empat en un partit tacat pels insults racistes que va rebre Moussa Sidibé en la primera part des de la grada. El Barça B va informar que encara no s’ha pogut localitzar els responsables per sancionar-los com correspon.

El cert és que el guió del partit podria haver estat completament diferent, perquè al Costa Brava li va costar entrar al partit. Els primers minuts, força sotmès per la pressió del filial blaugrana amb un Nico González incommensurable, els d’Oriol Alsina van patir darrere i va haver de ser Marcos qui salvés els mobles. Primer, en un xut potent de Ferran Jutglà i després, en una arribada de Nico. El partit no feia bona pinta, però els gironins van corregir la situació. Perdent menys pilotes i tancant bé els espais entre línies, el Costa Brava va aconseguir que la producció ofensiva del Barça B s’aturés. De fet, abans del descans qui la va tenir va ser Boris, però Iñaki Peña també va respondre bé.

En atac encara falta

La segona part no va tenir gens d’emoció. Tota la seguretat que va tenir el Costa Brava defensivament la va contrarestar amb les poques arribades a la porteria rival. Marcos, això sí, no va haver de tornar a intervenir. L’única ocasió dels gironins va arribar en el 85’ i, això sí, va ser força clara. Cala, esquerrà tancat, no va poder connectar bé la volea amb la dreta i l’opció de sumar els tres punts es va esfumar.

Volíem sortir a buscar el gol, però en la primera part ens han sotmès. Després, ja s’ha igualat molt