1a divisió

Festa grossa al Bernabéu

1a divisió. El Madrid es llueix en la tornada al seu estadi amb un ‘hat-trick’ de Benzema i una gran actuació de Vinicius Júnior

Real Madrid 5 Celta 2

REAL MADRID:Courtois, Carvajal, Nacho, Militão, Miguel Gutiérrez (Marcelo, 89’); Casemiro, Valverde, Modric (Marco Asensio, 79’), Vinicius (Rodrygo, 89’); Hazard (Camavinga, 65’) i Benzema.CELTA:Dituro; Hugo Mallo, Araújo, Murillo (Aidoo, 89’), Javi Galán; Tapia (Fran Beltran, 46’), Denis Suárez, Brais Méndez (Solari, 52’), Cervi (Nolito, 63’); Iago Aspas i Santi Mina (Gallardo, 63’).GOLS:0-1 (4’) Santi Mina. 1-1 (24’) Benzema. 1-2 (31’) Cervi. 2-2 (46’) Benzema. 3-2 (54’) Vinicius. 4-2 (72’) Camavinga. 5-2 (87’) Benzema, de penal.ÀRBITRE:Sánchez Martínez.T.G.:Als locals Nacho i Vinicius, i als visitants Murillo, Araújo i Solari.

El Madrid va tenir una tornada gloriosa al seu estadi, després de les múltiples obres durant el temps de la pandèmia, amb una golejada contra el Celta. El conjunt blanc va ser àmpliament superior al seu rival gràcies a l’actuació dels seus davanters: Benzema, amb un hat-trick i una assistència de gol, i Vinicius.

No tot van ser flors i violes, ja que el Celta es va avançar dues vegades: la primera, en els primers compassos del partit, i la segona, amb el descans a l’horitzó. El Madrid va ser una piconadora al descans, aprofitant la candidesa del seu rival i la versatilitat de Benzema, que va arrodonir la seva nit amb el tercer gol de penal en una acció provocada per Vinicius Júnior.