L’Olot s’endú un duel gironí boig i intens (4-3)

Alternances. Els olotins s’han imposat davant d’un combatiu i efectiu Figueres que s’ha arribat a avançar en el marcador en dues ocasions (0-1 i 1-2)

L’Olot ha aconseguit una victòria suada i molt treballada en un duel gironí intens i molt vistós contra el Figueres (4-3). L’enfrontament ha tingut ple d’alternances en el marcador, que finalment han somrigut als garrotxins, gràcies a un gol de Moha en el 83.

La primera part ha estat dominada per l’Olot menys en un tram del 30 al 40 que ha embogit per moments. Els de la Garrotxa han controlat als figuerencs en l’inici del matx. Sense generar ocasions clares, els d’Albert Carbo tenien més presència en camp contrari, tot i que els mancava una última passada decisiva que trenques l’entremat de la Unió. Just a la mitja hora de joc, Blázquez ha rebut una passada d’Eloi a la banda dreta i ha fet una centrada al punt de penal on arribava Enric Vallès. El migcampista, de primeres, ha superat Jaime amb una rematada brillant que ha fet esclatar d’eufòria al municipal. El col·legiat, però, ha anul·lat la diana i el porter figuerenc ha fet una sacada ràpida, amb mig equip de l’Olot celebrant el gol, que ha generat una contra ben portada per Rami. L’ex de l’Europa ha cedit per Joel Arimany i aquest ha definit de meravella amb un xut sec i creuat fent el 0-1 davant la incredulitat de tothom (30’).

A partir d’aquí, a l’Olot se li ha descontrolat el partit i el Figueres ho ha aprofitat per fer mal amb velocitat. De fet, Dani Gómez ha pogut fer el segon amb una rematada d’esperó que Torra ha rebutjat. Tot seguit, Kilian ha rebut una pilota a la frontal i després d’acomodar-se el cos ha fet un xut precís al pal curt per empatar el matx (34’).

La segona part ha començat també embogida. En la segona pilota que tocava, Joel Arimany ha tornat a superar Torra amb una rematada excel·lent a centrada de Jose Germán (49’). L’Olot ha hagut de reaccionar de nou, i ho ha fet molt ràpid. En el 52, una centrada d’Èric Vilanova després d’un refús en un corner i Uri Ayala ha rematat amb el cap al segon pal per superar Jaime i establir l’empat a dos.

Els garrotxins han aprofitat l’efervescència del gol i tres minuts després, a la sortida d’un corner, Uri Ayala ha pentinat la pilota al primer pal i Gerard Batalla, en el segon, ha fet el 3-2, també amb el cap.

L’Olot havia fet el més complicat, remuntar amb pocs minuts, però el Figueres no havia dit la seva última paraula i una imprecisió olotina l’ha ajudat a empatar a tres després d’una errada entre Torra i Gerard Batalla que Urri ha aprofitat per marcar a plaer (64’).

En el tram final, l’Olot ha insistit i ha buscat el gol de la victòria afegint jugadors ofensius al camp. Ho ha aconseguit en el 83, quan una internada de Xavi Ferrón, que ha convertir un mal xut en una assistència al segon pal per Moha, que a plaer ha establert el 4-3 definitiu tot i els nervis i la intensitat dels minuts finals.