3a divisió FEF

L’Olot, entre la bogeria

3a divisió FEF. Els garrotxins guanyen el duel gironí contra un combatiu Figueres que sucumbeix al final tot i avançar-se dues vegades en el marcador

Olot 4 Figueres 3

OLOT:Torra, Blázquez, Uri Ayala, Gerard Batalla, Bigas, Ot Serrano (Moha, 77’), Èric Vilanova, Enric Vallès (Xavi Ferrón, 61’), Eloi Amagat, Kilian i Sergi Arranz (Zaka, 86’).FIGUERES:Jaime, Jose Germán (Pere Espuña, 75’), Toni Gamell (Maynau, 60’), Carlos García, Pol Bastidas, Pol Blay, Urri, Rami, Dani Gómez (Jorge Torres, 80’), Suaibo (Timo, 80’) i Joel Arimany (Adri Expósito, 80’).GOLS:0-1 (30’) Joel Arimany. 1-1 (34’) Kilian. 1-2 (49’) Joel Arimany. 2-2 (52’) Uri Ayala. 3-2 (55’) Gerard Batalla. 3-3 (64’) Urri. 4-3 (83’) Moha.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:a Suaibo (9’), Uri Ayala (22’), Rami (58’).T.V.:cap..PÚBLIC:786 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot va emportar-se els tres punts del primer duel gironí del curs contra un Figueres que va demostrar un esperit de competitivitat molt elevat (4-3). Els de l’Alt Empordà es van avançar en el marcador dues vegades gràcies a dues dianes de Joel Arimany (el 0-1 i l’1-2), però l’orgull dels garrotxins va aflorar per reaccionar a les patacades visitants amb gols. En el 83, Moha va establir el 4-3 definitiu, i els 7 de 9 punts possibles per als d’Albert Carbó. La Unió haurà de continuar remant, després de sumar un punt en tres jornades.

El partit va començar amb control de l’Olot, que no generava ocasions de gol però sí aproximacions. En el primer xut entre els tres pals, Enric Vallès va fer avançar els olotins després d’una assistència de Blázquez exquisida al punt de penal, però el col·legiat va anul·lar la diana del de Puig-reig per fora de joc posicional de Vilanova. Amb mig Olot celebrant l’1-0, el porter Jaime va posar la pilota en joc, Rami va conduir un contraatac letal i Joel Arimany va afusellar Torra amb un xut creuat (30’). Enrabiat, l’equip volcànic va empatar de seguida gràcies a un gol de Kilian amb un xut al pal curt de Jaime des de la frontal de l’àrea (34’).

Abans del descans, Dani Gómez va fer lluir Torra amb una bona estirada, en l’ocasió anterior a l’1-2, ja en la segona part. Jose Germán va fer una centrada precisa al vèrtex de l’àrea petita i Joel Arimany, precís i atent, va fer el seu doblet particular (49’). Tocava una nova reacció local, i aquesta es va fer esperar menys que la primera, amb dues dianes consecutives amb el cap dels dos centrals. Uri Ayala va aprofitar una centrada de Vilanova (52’) i Batalla, una pentinada d’Ayala mateix al primer pal (55’).

En el minut 63, una imprecisió entre Torra i Batalla va permetre als figuerencs empatar a tres gràcies a Urri, però ja en el 83, amb molts jugadors ofensius damunt del terreny de joc i un Olot més fresc, Moha va marcar a plaer aprofitant un mal xut de Ferrón que es va convertir en una bona assistència.

ELS VESTIDORS

Quan s’ha passat de l’1-0 al 0-1 llavors s’ha trencat el partit, i tot ha estat com tirar una moneda a l’aire
Albert Carbó
entrenador de l’Olot
Fer tres gols a l’Olot i no guanyar et deixa una sensació trista, però no tinc cap queixa de l’equip
Moisés Hurtado
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)