1a divisió FEF

Després del triomf, la prova de foc

1a divisió FEF. El Costa Brava visita aquest migdia el líder, el Vila-real B, que exigirà al màxim els gironins

El Costa Brava va trencar la dinàmica d’empats aconseguint divendres passat la primera victòria del curs contra el Cornellà. Era el premi a les sensacions que ha transmès l’equip en aquest inici, però la lliga continua i de quina manera, i és que els gironins visiten aquest migdia (12 h) el camp del Vila-real B, el líder de la categoria. “Venim d’una victòria molt important perquè ens ha donat la tranquil·litat que necessitàvem i la confiança per creure en el que estem fent. És una motivació més per afrontar ara un partit molt difícil”, comenta el tècnic, Oriol Alsina, molt satisfet per ara del rendiment que està demostrant l’equip.

Tothom del Costa Brava hauria firmat a hores d’ara no haver perdut cap partit, sobretot després de visitar l’UCAM i el Barça B, però als gironins avui els espera la prova de foc de veritat, i és que visiten un Vila-real B que a casa ha resolt els dos partits amb golejades contra el Cornellà (3-0) i l’Albacete (3-0). “Juguem contra un rival temible. És un dels millors de la lliga i el que ha començat millor, com demostren els números. És el líder, l’equip que ha marcat més gols i només n’ha encaixat un. És un gran bloc que, a més, té molt bones individualitats. Això els fa dominar tots els registres perquè dominen les transicions, l’estratègia i et poden fer mal per dins o per fora”, analitza Alsina, que tindrà les baixes d’Aimar, Lucas Viale i Aleix Roig –recupera Pere Martínez, que podria ser titular, i la setmana que ve segurament ja podrà disposar d’Aimar–, i que és conscient que continuar sumant tindria molt mèrit: “Hem d’estar al màxim i, amb una mica de sort, podrem puntuar.”

3 Partits guanyats 1

1 Partits empatats 3

0 Partits perduts 0

9 Gols a favor 2

1 Gols en contra 1

LA PRÈVIA

El Vila-real B és un gran bloc i té molt bones individualitats. Dominen tots els registres del joc, des de les transicions fins a l’estratègia
Haurem d’estar al millor nivell i, si és així, amb una mica de sort podrem puntuar
Oriol Alsina
entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)