1a divisió

El Madrid no passa de l'empat contra un Vila-real competitiu (0-0)

Els blancs han millorat després d’una primera meitat gris però el Vila-real ha trepitjat més l'àrea rival

El Real Madrid ha cedit el segon empat en el que va de temporada, el primer al Santiago Bernabéu contra un Vila-real més esmolat en la primera meitat, però que sí ha vist com en la represa el conjunt madrileny l’obligava a cedir terreny.

Lluny d’imposar una proposta dominant, el Real Madrid ha estat a l’expectativa davant un Vila-real que ha tingut més la pilota en la primera meitat i que sobretot mitjançant Danjuma ha estat a punt de penalitzar la versió contemplativa de l’equip de Carlo Ancelotti, sobretot en una acció plena de força en què el neerlandès ha obligat Courtois a treure una mà decisiva.

Una caiguda de Nachi dins l’àrea, en què s’ha reclamat penal amb insistència, ha estat una de les incursions més clares del Madrid en el primer acte.

Millorat en la represa amb l’entrada de Camavinga, que ha aportat més múscul, el Madrid ha pressionat millor, obligant el Vila-real a retrocedir, però li ha faltat un pèl de claredat per traduir el canvi d’escenari que ha aconseguit en gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)