1a divisió FEF

El Costa Brava ensopega al camp del líder, el Vila-real B (2-0)

El Costa Brava ha perdut la imbatibilitat al camp del Vila-real B, el líder, que ha demostrat ser superior als gironins gairebé durant els noranta minuts. Nikita, en la primera part, i Tasende, en el tram final, han signat el 2-0 definitiu en un partit en què els d’Oriol Alsina han fet el possible per buscar l’empat, però han tingut poques coses a dir davant un equip que ho ha fet pràcticament tot bé.

Tot i una ocasió inicial de Jackson, en què ha hagut d’intervenir Marcos, el Costa Brava ha arrencat molt endollat, disputant fins i tot el control de la possessió al filial groguet. Durant uns minuts ha intentat posar setge a la porteria de Jorgensen i ha gaudit de dues bones ocasions de Gil i Xumetra. Quan el partit s’estava calmant i no passava res a cap de les dues àrees Carlo ha enviat una passada llarga a l’esquena de la defensa gironina i Nikita s’ha plantat sol davant Marcos, s’ha desfet del porter i ha marcat l’1-0 a porteria buida (23’). Després del gol el Vila-real B ha controlat el partit, arribant més vegades amb perill a la porteria de Marcos i no deixant ni una opció als gironins, que ho han intentat de moltes maneres però no han deixat de topar amb la defensa local una vegada i una altra.

En la represa Xumetra ha posat a prova a Jorgensen en la primera acció, però tot i això el domini del partit ha continuat sent dels locals, que han tingut força ocasions per fer el segon aprofitant que el Costa Brava ha buscat el gol de l’empat gairebé a la desesperada, i és que ha tingut molts problemes per arribar a l’àrea rival amb claredat. El partit s’ha acabat de decidir en el 88’, quan Cala ha estat expulsat amb doble amonestació i en la mateixa falta Tasende ha marcat el 2-0 definitiu.