El Figueres no passa de l’empat a zero a casa contra el Castelldefels

3a divisió FEF. Els de Moisés Hurtado continuen en zona de descens amb dos punts després de quatre jornades

El Figueres continua sense trobar la primera victòria del curs, i és que aquesta tarda ha desaprofitat l’ocasió de sumar els tres punts a Vilatenim contra el cuer, el Castelldefels. Amb l’empat la Unió continua en zona de descens després de sumar només dos punts en les quatre primeres jornades.

El partit ha arrencat amb poc ritme i als figuerencs no han pogut marcar el guió que volien. Tot i així, els de Moisés Hurtado han gaudit de les millors ocasions, i és que un córner servit per Dani Gómez ha estat a punt d’acabar en gol però el travesser ho ha evitat. A més, just abans del descans Urri ha tingut una nova ocasió claríssima, però la seva rematada de cap a la centrada d’Espuña l’ha tret un defensa sobre la línia.

En la segona part el Figueres, tot i un ensurt inicial del visitant Eslava, ha estat més consistent, però tampoc li ha servit per trobar el camí del gol. Carlos i Expósito, que ha fallat en l’un contra un a les acaballes del partit, han gaudit les millors ocasions per desequilibrar el marcador, però el 0-0 no s’ha mogut.