L’Olot guanya a Manresa (0-3) i segueix l’estela del Girona B

3a divisió FEF. Els d’Albert Carbó, efectius de cara a porteria i amb un gran Batalla sota pals, guanyen el primer partit a domicili del curs

L’Olot era conscient que el Peralada i el Girona B havien sumat els tres punts aquesta jornada i no volia ser menys, per això els d’Albert Carbó han aconseguit la primera victòria del curs a domicili al camp d’un Manresa que ha posat les coses més difícils del que diu el marcador final (0-3). L’efectivitat de cara a porteria i les intervencions de Batalla sota pals han marcat la diferència i permeten als olotins seguir en la zona alta, tot i que cedeixen la segona posició al Peralada, que ahir va guanyar 0-5, per la diferència de gols general.

El partit ha arrencat mogut i amb ocasions a les dues porteries. La diferència principal ha estat que en el minut 9 Batalla ha evitat el gol de Nil Congost amb una gran intervenció i que Kilian no ha perdonat en el 19’ aprofitant una assistència d’Èric Vilanova (0-1). El guió s’ha tornat a repetir, i és que Batalla ha evitat el gol de l’empat en una rematada de cap de Javi López (27’) i minuts després l’Olot ha fet el 0-2. Se l’ha fet en pròpia el manresà Uri Pérez en el 39’, quan intentava refusar una passada d’Arranz per Kilian.

En l’inici de la segona part l’Olot ha acabat de sentenciar el partit, i és que Arranz ha culminat una gran jugada de Xavi Ferrón per marcar el 0-3 definitiu. Des de llavors els olotins han tingut un partit més plàcid, i és que a més el Manresa ha acabat amb nou homes perquè primer Amantini ha vist la segona groga (76’) i després Noah ha deixat el terreny de joc lesionat amb tots els canvis esgotats.