Cop d’autoritat de l’Olot al Congost

3a divisió FEF. Els garrotxins golegen al camp d’un dels candidats en la zona alta

Manresa 0 Olot 3

MANRESA:Pulido, Amantini, Moha (Biel, 65’), Putxi, Pau Darbra (De Sande, Noah, Juli Serrano, Iglesias (Marc Martínez, 45’), Uri Pérez (Marc Cuello, 45’), Nil Garrido (Aleix Díaz, 45’) i Javi López.OLOT:Albert Batalla, Èric Callís (Joel Ferrés, 79’), Uri Ayala, Gerard Batalla, Èric Vilanova, Eloi (Zaka, 70’), Enric Vallès (Ot Serrano, 60’), Kilian, Ferrón (Moha, 30’) i Sergi Arranz (Pijuan, 79’).GOLS:0-1 (20’) Kilian. 0-2 (36’) Uri Pérez, en pròpia porteria. 0-3 (49’) Sergi Arranz.ÀRBITRE:Moreno Villaecija.T.G.:A de Sande, Uri Ayala i Èric Callís.T.V.:A Amantini (77’), del Manresa, per doble amonestació.COMENTARI:L’Olot va sumar tres punts de prestigi i de mèrit en la visita al Congost de Manresa. Els d’Albert Carbó van golejar els del Bages i es mantenen en la part alta de la taula a només dos punts del líder, el Girona B, precisament el proper rival. Els de la Garrotxa van fer un partit carregat de pragmatisme i efectivitat. Ja en el minut 20, una recuperació d’Èric Vilanova va acabar amb una obertura per a Kilian. El barceloní, amb un gran control, va superar Pulido sense miraments per avançar el seu equip, que, un quart d’hora després, va veure com Uri Pérez es feia el 0-2 en pròpia porteria. En l’inici de la segona part, just després que el tècnic local, Ferran Costa, fes un triple canvi, Arranz va fer el tercer gràcies a una jugada de Ferrón, que li va donar el gol mastegat i va clavar la sentència als locals.