Champions

La UEFA, ni un pas enrere

Superlliga. El màxim organisme del futbol europeu ha demanat la recusació del jutge espanyol que va ordenar la retirada de les sancions als fundadors del projecte

La UEFA no s’ha conformat amb la resolució del jutge que ha obligat a retirar les sancions als fundadors de la superlliga. L’organisme ha presentat un recurs de recusació del jutge espanyol Ruiz de Lara, després d’anunciar que acatava la seva ordre per evitar més investigacions. A més, la UEFA diu que presentarà un recurs formal davant l’Audiència de Madrid perquè vol anar fins al final i sancionar els clubs que van promoure la insurrecció.

El màxim organisme del futbol europeu va haver de retirar les sancions contra el Real Madrid, el Barça i el Juventus tot complint les ordres de Ruiz de Lara, que va resoldre que no hi havia raons jurídiques per executar-les. La UEFA també s’ha vist obligat a deixar en suspens les multes als clubs que van iniciar el projecte: el Manchester City, el Manchester United, el Chelsea, el Liverpool, l’Arsenal, el Tottenham, l’Inter, el Milan i l’Atlético de Madrid, però ja ha anunciat que vol castigar els clubs que es van unir al projecte i arribarà fins el final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)