Champions

El Sheriff de Transnístria sorprèn el Madrid al Bernabéu (1-2)

.

Sorpresa majúscula al Santiago Bernabéu; el Sheriff de Tiraspol la capital de Transnístria, un territori autoproclamat independent de Moldàvia però que no ha obtingut el reconeixement internacional, debutant a la Champions League ha guanyat (1-2) el Real Madrid. El Sheriff ha irromput marcant el primer gol i Jasurbek Yakhshiboev a passada de Cristiano ha posat per davant els visitants (25’). Ho ha intentat el Madrid fins al descans, sense èxit. En la segona part, el conjunt blanc ha empatat amb un gol de penal de Benzema, provocat per Vinicius. I ja al final, Thill, ha fet un golàs al minut 89 per donar una històrica victòria al Sheriff, que lidera el grup amb sis punts.

La desfeta no és tan problemàtica per al conjunt de Carlo Ancelotti ja que en l’altre partit del grup Xakhtar i Inter han empatat (0-0) i tots dos sumennomés un punt.