Champions

Messi s’estrena amb el PSG

L’argentí marca un golàs en la victòria del conjunt parisenc contra el Manchester City

Messi ha marcat el seu primer gol amb la samarreta del PSG. Ha estat el segon, un golàs, en la victòria del conjunt parisenc al Manchester City. L’astre argentí ha clavat a l’escaire un xut (74’) després de connectar amb Mbappe. Abans, a la primera part (8’) Gueye, havia avançat als locals. El grup queda igualat amb PSG i Bruges –que s’ha imposat al Lepizig (1-2) amb 4 punts– i el City amb 3.

L’Atlético guanya al descompte

L’Atlético s’ha imposat al Milan (1-2) en un partit que ha jugat 60 minuts amb superioritat numèrica i en què amb gols de Griezmann i Luis Suárez de penal al minut 97 ha culminat la remuntada. El Liverpool ha golejat (1-5) al Porto i lidera al grup. L’Atlético el segueix amb quatre.

Dortmund

Poca història sembla que tindrà aquest grup amb Ajax i Dortmund amb sis punts cadascun i la resta amb zero. El conjunt neerlandès ha resolt en la primera part contra el Besiktas (2-0), mentre que el Dortmund ha superat a l’Sporting CP (1-0).

GRUP A PSG - Manchester City 2-0
Leipzig - Bruges 1-2
GRUP B Porto - Liverpool 1-5
Milan - Atlético 1-2 GRUP C Ajax - Besiktas 2-0
Dortmund - Sporting 1-0 GRUP D Xakhtar - Inter 0-0
Madrid - Sheriff 1-2