Champions

Messi treu el tap

Primer gol amb el PSG. L’argentí fa el 2-0, un golàs, per donar la victòria a un pragmàtic PSG contra un Manchester City amb la pólvora mullada

Leo Messi havia jugat tres partits amb el PSG i encara no havia marcat. Tres partits i només un de sencer, però per al millor jugador del món sembla una eternitat aquest temps sense veure porteria i ahir, contra el Manchester City, es va destapar. Era qüestió de temps. L’astre argentí va fer-ho amb una diana marca de la casa al Parc dels Prínceps; corria el minut 74, en què l’equip parisenc guanyava 1-0 amb el gol de Gueye (8’), quan el 30 va agafar una pilota a la banda dreta, va conduir cap a dins, va connectar amb Mbappe i des de la frontal de l’àrea va clavar-la a l’escaire. Un golàs que va servir per sentenciar un enfrontament en què havia passat, fins a aquesta acció, de puntetes. I és que l’actuació del conjunt dirigit per Mauricio Pochettino va ser més aviat pragmàtica, no va portar la iniciativa i es va centrar a defensar contra un City que va tenir la possessió, però al qual li va faltar ullal al davant. El conjunt de Pep Guardiola va dominar el joc i va generar arribades sense acabar-ne cap amb prou contundència, mentre els parisencs van esperar i van representar sempre una amenaça en els contraatacs liderats per Mbappé, Neymar i Messi.

La victòria suposa, a més, un bàlsam per al PSG, després de l’empat en la primera jornada al feu del Bruges, ja que un resultat negatiu ahir li hauria pogut complicar la vida. L’equip francès lidera ara el grup amb quatre punts, els mateixos que té precisament el Bruges, que va imposar-se (1-2) al Leipzig. El Manchester City, amb tres, els segueix de ben a prop.

Malen fa de Haaland

Lesionat, Erling Haaland –a la imatge rebent ahir el premi de millor davanter de l’edició passada de la Champions League– no va jugar amb el Dortmund, però l’equip borusser no el va trobar a faltar. El neerlandès Donyel Malen va ser l’autor del gol del tiormf (1-0) dels alemanys contra l’Sporting CP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)