3a divisió FEF

El Peralada vol mantenir la velocitat de creuer contra la Guineueta

El Peralada encara no coneix la derrota i encadena tres victòries que li han permès situar-se en la segona posició, però no en té prou i aquesta tarda buscarà un nou triomf al municipal contra la Guineueta (16.30h). Els d’Hèctor Simón, a més, tindran un ull posat en el duel que disputaran l’Olot i el Girona B –el tercer i primer classificat–, i és que en cas de guanyar els xampanyers podrien assaltar el lideratge si el filial del Girona no és capaç de superar els olotins.

Els xampanyers saben que el camí cap al triomf passa per mantenir la solidesa defensiva, perquè són l’equip que menys gols ha encaixat de la lliga amb un gol, i l’efectivitat de cara a porteria, ja que amb nou dianes només n’han marcat menys que l’Olot, que en porta 10. El 0-5 de dissabte passat al camp de l’Ascó és el millor exemple, i és que avui els xampanyers es trobaran contra un altre equip recent ascendit com la Guineueta. El conjunt barceloní arriba després d’un inici de més a menys, i és que va debutar amb una victòria contra la Fundació Grama (1-0), va seguir amb un empat contra l’Ascó (0-0) i en l’última jornada, després de descansar, va perdre a casa contra el Granollers (3-1).

Youssef, fitxat

El Peralada ha tancat la incorporació del davanter Youssef Zayzoun. un cop desvinculat del Costa Brava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)