3a divisió FEF

Un duel gironí ple d’atractius

Des de les altures. L’Olot, tercer amb deu punts però amb l’objectiu entre cella i cella d’alçar-se fins a la primera posició, rep (17 h) el Girona B, el líder invicte, que ha sumat els dotze primers punts en joc del curs

L’Olot i el Girona B s’enfronten aquesta tarda en un dels duels més atractius que es poden veure en el grup cinquè de la tercera divisió FEF. Els gironins cavalquen en la primera posició després d’haver guanyat els quatre primers partits i sumat els dotze primers punts en joc, mentre que els olotins són tercers empatats amb el Peralada amb deu punts després d’haver perdut dos punts a conseqüència de l’empat a zero que van aconseguir al camp del Vilafranca en la segona jornada. Els dos representants gironins estan cridats a ser els màxims favorits a l’ascens directe i el duel, tot i que arriba tot just en la cinquena jornada, pot marcar un abans i un després en la trajectòria de tots dos.

L’Olot a casa ha mostrat una cara més efectiva superant en el primer duel el Castelldefels (3-1) i el Figueres (4-3), un balanç que ha aportat set gols als d’Albert Carbó, molt resolutius i demostrant que en la parcel·la ofensiva tenen pólvora i alternatives per fer mal als rivals. “El Girona B té un estil molt marcat amb pilota i sense. Treballem per contrarestar els seus comportaments i per ser l’equip que hem estat fins ara a casa. Serà igualat però farem els possibles perquè els tres punts es quedin al municipal”, comenta el tècnic de l’Olot, que sobre el Girona B afegeix: “És una plantilla amb un gran potencial, amb molts jugadors amb projecció per arribar al primer equip i ja en tenen diversos en dinàmica amb ells. Tenen gent per fora molt potent, al davant Dawda i Arnau estan en estat de gràcia, al mig del camp compten amb jugadors talentosos i la línia de quatre en defensa concedeix molt poc al contrincant. Són un equip defensivament molt ben treballat”, sentenciava el de Peralada, que tindrà el dubte fins a última hora de Ferri López, que surt d’una lesió muscular, i les baixes confirmades de Carles Mas, amb una fractura al crani i Moha, que es va fer un cop al bessó en l’últim partit al camp del Manresa.

Amb pas ferm

El Girona B arriba a terres garrotxines convençut i amb la moral ben alta després de l’inici espectacular del curs. El filial blanc-i-vermell està competint a meravella i ja ha superat dos dels equips que estaran a la part alta de la taula: l’Hospitalet (1-2) i el Sant Andreu (2-1). La joventut i la inexperiència de l’equip dirigit per Axel Vizuete està ben compensada per la gran qualitat i tècnic dels jugadors i la determinació que estan mostrant tant en atac com en defensa: “Disputar un duel gironí sempre té al·licients afegits i és molt important que emocionalment l’equip no es distregui i estigui centrat. Haurem d’estar molt concentrats per fer el que toca, però sí, són partits que a tothom li agrada jugar i a les comarques, per proximitat, ens coneixem entre els jugadors i el cos tècnic. Són macos de jugar, el camp de l’Olot sempre fa goig i hi ha bon ambient. El fet que els dos equips estiguem a la part alta també ho fa encara més especial i preveig un partit distret per als espectadors”, comenta el tècnic del Girona B, que afegeix: “Hem analitzat l’Olot i intentarem portar l’equip allà on volem. A partir d’aquí, és important anar al camp de l’Olot, ser nosaltres mateixos i mostrar una identitat pròpia, només així estarem més a prop de la victòria. Tenim clar que l’equip vol pilota i veurem si som capaços de complir els objectius.”

El garrotxí Vizuete, nascut a Besalú, tindrà la baixa confirmada de Mate i en podria tenir més si el tècnic del primer equip, Míchel Sánchez, crida algun futbolista a la llista que faci amb vista al partit de segona A que disputa dilluns contra l’Almeria a Montilivi. Durant la setmana, futbolistes com Monjonell, Dawda, Richmon, Arnau Ortiz, Jonathan Morilla, Ricard Artero, a més dels habituals Gabri i Ureña, s’han estat entrenant amb l’equip professional.

LA PRÈVIA

El Girona B té un estil molt marcat amb pilota i sense. Serà igualat però farem els possibles perquè els tres punts es quedin al municipal
Tenen una plantilla amb un gran potencial, amb molts jugadors amb projecció per arribar al primer equip
Albert Carbó
entrenador de l’Olot
Disputar un duel gironí sempre té al·licients afegits i és molt important que emocionalment l’equip no es distregui
És important anar al camp de l’Olot, ser nosaltres mateixos i mostrar una identitat pròpia; així estarem a prop del triomf
Axel Vizuete
entrenador del girona b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)