1a divisió FEF

El Sabadell perd contra el líder (0-1)

1a FEF. Un gol de Tasende abans del descans ha decidit el partit a favor del Vila-real B i els vallesans continuen en una situació delicada, amb 4 punts de 18 possibles

Sabadell 0 Vila-real B 1

SABADELL:Kike Royo, Rubio, Aleix Coch, Molina, Dani Sánchez (Astals, 75’), Xavi Boniquet (Altimira, 75’), Muguruza (A.Planas, 59’), Aguza, Gabarre, Aarón Rey (Kaxe, 51’) i Jacobo (Moha, 59’).VILA-REAL B:Iker Alvarez, Leal, De la Fuente, Iñiguez, Tasende (Medina, 82’), Del Moral (Bueno, 82’), Collado (Fores, 58’), Lozano, Arana (Pacheco, 58’), Carlo i Ahn (Pascual, 58’).GOLS:0-1 (40’) Tasende.ÀRBITRE:Luis Bestard Servera (Comitè balear). T.G.: a Toni Gabarre; Iker Álvarez, De la Fuente, Carlo, Lozano.PÚBLIC:Uns 3.000 espectadors a la Nova Creu Alta.

Desfeta del Sabadell a la Nova Creu Alta contra el líder, un Vila-real B que s’ha endut els tres punts gràcies a un solitari gol del lateral Tasende, que després d’una bona acció col·lectiva del filial groguet ha culminat la jugada amb un xut creuat que ha superat l’estirada de Kike Royo i també ha fet inútil l’intent de rebuig de Guillem Molina sota pals (40’).

Els homes de Miguel Alvarez, que només han encaixat un gol en sis jornades, s’han defensat bé contra un Sabadell que hi ha posat més cor que futbol i que com a local només ha sumat 1 punt de 9. Al final del partit, xiulets contra l’equip i crits contra el cos tècnic. El Sabadell ha sumat 4 punts de 18 possibles i la situació és delicada. Pròxima visita: Tarragona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)