1a divisió FEF

El factor camp s’ha de fer valer

1a divisió FEF. El Costa Brava rep la visita d’un Albacete (12 h) que encara no ha sumat a domicili

El Costa Brava ha tingut una setmana per assimilar la derrota al camp del Vila-real B (2-0) i ara afronta una setmana exigent, amb la disputa de la copa Federació entre setmana. De moment, però, la primera parada serà el partit d’aquest migdia al municipal de Palamós, en què els d’Oriol Alsina reben la visita de l’Albacete, un altre dels grans aspirants a l’ascens per història, pressupost i plantilla. Que, a priori, hi hagi un abisme entre un club i l’altre no pot frenar el conjunt gironí, que vol recuperar com més aviat millor la línia ascendent que va marcar abans de la desfeta al camp del filial groguet. Recuperar la solidesa defensiva ha de ser el camí a seguir per a un Costa Brava que, això sí, ha de fer un pas endavant en l’aspecte golejador. “Tant si guanyem com si perdem l’endemà ja estem pensant i treballant per al pròxim partit, però lògicament quan vens de perdre sempre tens més ganes de jugar per treure el mal gust de boca que et queda”, comenta Alsina, conscient que venen dies difícils: “És una setmana complicada perquè juguem tres partits i els hem de gestionar de la millor manera possible. De moment el primer rival és un equip com l’Albacete, un superequip a qui intentarem posar les coses complicades.”

L’Albacete espanta, però el Costa Brava, que tindrà les baixes d’Aleix Roig i Lucas Viale per lesió i del sancionat Cala, vol fer valer el factor camp, ja que l’Albacete ha guanyat els tres partits a casa però ha perdut els tres partits a domicili: “És un equip fet per pujar i això els fa encara més temibles, perquè segur que guanyaran molts partits a fora”, assenyala Alsina.

1 Partits guanyats 3

3 Partits empatats 0

1 Partits perduts 2

2 Gols a favor 7

3 Gols en contra 8

LA PRÈVIA

Tenim una setmana complicada amb tres partits i l’hem de gestionar al millor possible. L’Albacete és un superequip
És un equip fet per pujar i el fet que no hagin guanyat a fora els fa encara més temibles
Oriol Alsina
entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)