El Figueres celebra a Vilafranca la primera victòria (0-1)

El Figueres s’ha endut un triomf de molt valor, el primer de la temporada, del camp del Vilafranca. El conjunt de Moisés Hurtado ha entrat bé al partit i ha dut la iniciativa des de l’arrencada. Ja ha tingut ocasions en la primera meitat, sobretot amb dues arribades d’Adri Expósito i un xut de Jorge Torres. Expósito ho ha tornat a provar després del descans. La insistència figuerenca ha tingut premi en el minut 57. Timo ha recollit una passada de Dani Gómez i ha marcat el 0-1. A partir d’aquí, la Unió ha sabut defensar l’avantatge i ha assegurat els tres punts.