3a divisió FEF

La primera del Figueres

3a divisió FEF. El conjunt empordanès fa un partit molt seriós a Vilafranca, és superior i troba el premi amb un gol de Timo (56’)

Vilafranca 0 Figueres 1

VILAFRANCA:Casamayor, Isaac Puig, Fontanils, Illescas (Pol Via, 46’), Pluvins (Pasquina, 75’), Escofet (Massot, 46’), Cano, Collado, Romo (Abel Cortina, 56’), Enric Via i Acedo (Gabri Vidal, 68’).FIGUERES:Jaime, Jose, Carlos García, Toni Gamell, Maynau, Jorge Torres, Dani Gómez (Pol Blay, 83’), Urri, Adri Ramírez (Pol Bastidas, 83’), Timo (Joel Arimany, 75’) i Adri Expósito (Pere Espuña, 75’).GOL:0-1 (56’) Timo.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:Fontanils i Cano, del Vilafranca, i Jaime, del Figueres.COMENTARI:El Figueres va sortir de Vilafranca amb la magnífica sensació d’haver estrenat el caseller de victòries, després d’un partit molt treballat i de molt mèrit. El conjunt que prepara Moisés Hurtado va entrar bé en el partit i va dominar amb molta claredat una primera meitat en què el més normal és que s’hagués avançat en el marcador. Només li va faltar punteria per resoldre algunes de les oportunitats que va tenir. Timo no va aprofitar una mala cessió al porter Casamayor. Adri Expósito va tenir dues arribades clares, i Jorge Torres també ho va provar amb un xut. Expósito hi va tornar poc després del descans. La insistència figuerenca va tenir premi en el minut 57. Timo Neshtukov va recollir una passada de Dani Gómez i va superar Casamayor. A partir d’aquí, la Unió va saber defensar l’avantatge i va assegurar la primera victòria de la temporada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)