3a divisió FEF

Empat en un duel gironí intens i molt igualat (0-0)

Taules. L’Olot i el Girona B han empatat a zero al municipal garrotxí i el filial blanc-i-vermell continua líder del grup cinquè. Eloi ha fallat un penal en el 3 que podia haver canviat els plantejaments inicials dels entrenadors

L’Olot i el Girona B han firmat les taules en el duel gironí de la jornada en el grup cinquè de la tercera divisió FEF. El matx ha acabat sense gols però ha estat frenètic i molt igualat tot i que no hi ha hagut gran ocasions per part dels dos equips. En el minut 3, l’enfrontament podria haver canviat per complet però Eloi Amagat ha enviat el llançament d’un penal al pal.

El partit ha començat elèctric i amb un Olot imposant el ritme gràcies a la possessió de la pilota. De fet, en el minut 3, una obertura de Kilian cap a Callís per la dreta ha acabat amb una centrada del lateral que Ferrón ha rematat al vèrtex de l’àrea petita. L’esfèrica ha tocat amb les mans de Biel Farrés i el col·legiat ha xiulat penal. Eloi Amagat ha assumit la responsabilitat però el gironí, un emblema al Girona, ha enviat la pilota al pal dret de la porteria de Jonatan Morilla.

L’errada no ha fet defallir als d’Albert Carbó, que han seguit insistint. El Girona B només ha pogut avisar en un corner que Dawda ha despenjat per Monjonell (8’) i els de la Garrotxa a través d’una falta lateral servida per Eloi que Gerard Batalla ha rematat massa forçat. A partir del minut 20, la tendència del partit ha canviat i el filial blanc-i-vermell ha generat molt més perill i, sobretot, amb més regularitat. La banda dreta de Sergi Benítez i Sulei han portat de corcoll la defensa local. Els d’Axel Vizuete, quan podien, aplicaven velocitat a les seves transicions per desordenar l’Olot i trobar espais. La més clara de les arribades ha estat al 27, quan Artero ha conduït molt bé una contra, ha fet l’obertura a Benítez i aquest li ha tornat a la frontal. La rematada del juvenil ha tocat amb la cama de Dawda, que ha acabat desviant, ja molt a prop de la porteria d’Albert Batalla.

El tram final del primer acte, la intensitat i el ritme del partit ha baixat i els dos equips han apostat per agafar forces, aire i energia.

En la segona part, l’Olot ha sortit valent i disposat a aplicar la mateixa fórmula de l’inici de l’enfrontament. La possessió era un monopoli dels garrotxins i això li permetia allunyar de la seva pròpia àrea als joves futbolistes del Girona B. En el 49, l’Olot ja ha gaudit de la seva millor arribada amb una centrada de Ferron que Arranz ha rematat amb el cap a fora per ben poc. Un minut després Artero, que durant el partit ho ha provat en diverses ocasions, ha fet un xut creuat que Batalla ha aturat (50’).

L’enfrontament ha entrat en una fase de respecte. Amb una lluita per la possessió ferotge però amb poques arribades clares per part dels dos equips. El Girona B no ha pogut córrer i Arnau Ortiz i Dawda han estat massa desconnectats dels seus companys en la segona part. Tot i això, el filial ha estat qui ha gaudit de les millors ocasions en el tram final. La primera claríssima quan Adrià Gené ha encarat sol Batalla després d’un xoc entre Ayala i Castro. El porter de l’Olot, però, ha desviat el xut del rival posant un peu salvador per enviar a corner (85’). Tres minuts després, l’omnipresent Artero ha tornat a provar sort amb un xut que ha llepat el pal dret de la porteria.

Al final, taules justes pels mèrits dels dos equips tot i que els olotins han fallat un penal en el 3 i han portat en més fases del matx la iniciativa del joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)