Territorial

El Palamós s’endú el primer duel gironí contra el Costa Brava B

1a catalana. La clara derrota del Banyoles al camp de l’Unificació Llefià (4-1), la sorpresa negativa entre els equips de la demarcació

El degà es va endur el primer duel entre equips de la demarcació superant el Costa Brava B (4-1) amb relativa comoditat, i és que es va avançar en el minut 4 i passada la mitja hora ja guanyava 3-0. Tot i la clara victòria el Palamós no ocupa el lideratge, i és que la Muntanyesa va golejar a la Jonquera amb un clar 4-0, que de moment no inspira gaire confiança en un conjunt fronterer que el curs passat va patir de valent. De la resta de la jornada el més destacat va ser la sorprenent derrota del Banyoles al camp de l’Unificació Llefià (4-1), i és que els del Pla de l’Estany, cridats a estar en la lluita per l’ascens, només van poder fer el gol de l’honor en el minut 90.

En els partits de dissabte el Bescanó i el Lloret es van haver de conformar amb un punt per començar la temporada, després d’empatar a casa contra el Parets (2-2) i el Martinenc (1-1), respectivament. Qui sí que va aconseguir els tres punts tot i jugar a domicili va ser l’Escala, i és que tot i començar perdent amb un gol molt matiner els escalencs van remuntar en la segona part per acabar guanyant al camp de les Franqueses (1-2).