1a divisió FEF

El Nàstic no pot contra un Andorra més efectiu en la segona meitat (2-0)

Els grana cauen fins al cinquè lloc.

El Nàstic perd l’ocasió d’apropar-se a la segona plaça i cau derrotat contra un Andorra que aprofita millor les ocasions en la segona part. La pluja ha estat present tota la tarda a l’Estadi Prada de Moles en un partit que ha anat clarament de menys a més amb la intensitat de joc. El conjunt d’Eder Sarabia ha tingut control de la possessió de la pilota i ha disposat de bones ocasions per encetar el marcador. L’equip andorrà ha tingut una clara ocasió de Carlos Martínez però, Joan Oriol, molt atent, ha pogut tallar. La primera part ha acabat amb empat a zero.

Els segons quaranta-cinc minuts han començat amb la primera diana del partit; l’autor ha estat Héctor Hevel que després d’una bona acció col·lectiva ha xutat des de fora de l’àrea per batre a Manu García. El partit s’ha anat endurint i el conjunt grana, dominador de la pilota, no ha sabut generar ocasions de gol. Al contraatac l’Andorra ha fet molt de mal; primer amb dues ocasions de Carlos Martínez i, finalment, amb el segon gol obra de Rubén Enri.

El Nàstic es posa cinquè amb deu punts i l’Andorra es situa a la zona tranquil·la de la classificació amb set.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)