3a divisió FEF

Taules entre favorits

3a divisió FEF. L’Olot, que va fallar un penal en el minut 3, i el Girona B van demostrar que estan a un nivell superlatiu

Olot 0 Girona B 0

OLOT:Albert Batalla, Callís (Blázquez, 75’), Uri Ayala (Zaka, 86’), Gerard Batalla, Bigas, Ot Serrano (Ferri López, 86’), Èric Vilanova, Eloi Amagat, Xavi Ferrón (Enric Vallés, 75’), Kilian i Sergi Arranz.GIRONA B:Morilla, Benítez (Méndez, 72’), Monjonell, Palacios, Biel Farrés, Àlex Sala, Artero, Sulei (Richmon, 80’), Pau Víctor (Adrià Gené, 63’), Arnau Ortiz (Nil Sauret, 80’) i Dawda (Castro, 80’).ÀRBITRE:Martín Varas.T.G.:a Sergi Arranz (25’), Bigas (53’), Èric Vilanova (81’), de l’Olot i Biel Farrés (3’) i Monjonell (63’), del Girona.T.V.:cap.PÚBLIC:1.047 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot i el Girona B van demostrar que són dos dels principals favorits a l’ascens a segona divisió FEF. Tots dos equips van mostrar les seves cartes damunt del terreny de joc i la igualtat va ser la nota predominant d’un duel gironí de categoria superior. Els olotins van fallar un penal tot just en el minut 3 i els gironins, a poc a poc, van generar sensació de perill sense tenir, però, grans ocasions.

El partit va començar intens i veloç. Tant que en el minut 3 una obertura de Kilian a Callís pel costat dret va acabar amb una centrada del de la Vall de Bianya al cor de l’àrea que Ferrón va rematar. La pilota va picar a la mà de Biel Farrés i el col·legiat va assenyalar una pena màxima que Eloi Amagat, tot un emblema del club blanc-i-vermell, va executar de manera gairebé perfecta. L’excapità del primer equip del Girona va topar amb el pal dret de Morilla davant les lamentacions dels més de 1.000 espectadors presents a les graderies. Els d’Albert Carbó van insistir més en el primer acte, i Gerard Batalla va rematar forçat, però molt a prop de la porteria, una falta lateral servida per Eloi (12’). Els de Vizuete van estirar línies i pel costat dret van portar perill a través de Benítez i Sulei. Primer Monjo va rematar al lateral de la xarxa amb el cap (12’) i després Dawda va desviar en darrera instància un xut d’Artero des de la frontal (27’).

En la segona part, la igualtat va ser la nota predominant, tot i que el filial va tenir més accions per decantar la balança al seu favor. L’Olot va tenir la millor en una centrada de Ferrón que Arranz va rematar amb el cap a fora, ja a dins de l’àrea petita, i el Girona B va rondar el gol amb diversos xuts d’Artero –el més perillós en el minut 88– i una gran ocasió de Gené que Batalla va desviar amb el peu (85’).

Els gironins perden els primers punts del curs però continuen líders amb dos punts més que el Peralada i l’Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)