3a divisió FEF

Uri Ayala, sis setmanes de baixa, però Carles Mas rep l’alta

I encara sort. El central gironí va patir una lesió a l’adductor de la cama dreta a les acaballes de l’últim matx contra el Girona B i es perdrà menys jornades de les que es preveien inicialment. El de Banyoles entrarà a la llista del partit de diumenge contra la Pobla

L’Olot ha rebut notícies menys dolentes del que s’esperaven al voltant de la lesió del central Oriol Ayala. El gironí va fer un mal gest en el tram final del duel contra el Girona B en la disputa d’una pilota amb Álex Castro i, de seguida, va demanar el canvi sense poder aixecar-se de terra en cap moment. Els gestos de dolor del defensa van deixar glaçats als presents i amb una cara de pomes agres al tècnic Albert Carbó, que veia com l’eix patia un altre contratemps i es quedava, en aquells moments, amb el joveníssim Gerard Batalla com a únic component. Per sort, després de passar les pertinents proves mèdiques, Uri Ayala sap que pateix una lesió fibril·lar parcial de grau II en la zona de l’adductor curt de la cama dreta que el farà estar-se sis setmanes de baixa, un període elevat (com a mínim un mes i mig), però que deixa a banda les males vibracions amb les que es va arribar al final del partit contra el Girona B. A la notícia esperançadora sobre els terminis de baixa d’Ayala s’uneix la tornada de Carles Mas, que ha rebut l’alta i entrarà a la convocatòria del matx que diumenge disputarà l’Olot al camp de la Pobla de Mafumet (12h). El banyolí no està al 100%, però tornarà a sentir-se futbolista per ajudar als seus companys dos mesos després de patir una fractura cranial en el primer amistós de pretemporada disputat a Les Brides de Royalverd a la Vall d’en Bas contra el Barça B.

Posició coixa

Tot i que el mercat està obert fins el proper 31 de gener, l’Olot no busca un central pur per a la plantilla tot i tenir-ne només tres. La lesió prematura de Carles Mas va deixar la posició a l’eix encara més curta amb Uri Ayala com a líder i Gerard Batalla, de 20 anys, com a màxims responsables. De fet, els dos futbolistes han jugat tots els partits de lliga junts tret del duel a Vilafranca en què el lateral esquerre David Bigas va acompanyar Ayala a conseqüència de l’expulsió patida per Batalla en la primera jornada contra el Castelldefels. Si bé és cert que el tècnic Albert Carbó ha gestionat amb tranquil·litat la manca d’efectius en aquesta posició sabedor que el propi Bigas, la seva primera opció, o fins i tot Albert Blázquez, podrien ocupar la demarcació, l’entrenador veu ara com la tornada de Carles Mas arriba en el millor moment tot i que el banyolí necessitarà un període per agafar la millor forma: “El tindrem disponible per aquest cap de setmana. És una molt bona notícia, ja que és un jugador molt important i espero que ben aviat ja estigui al cent per cent”, deia en la roda de premsa prèvia al partit contra la Pobla de Mafumet.

En el que va de 2021, Carles Mas ha disputat deu partits oficials (tots a segona B), una dada que demostra que l’ex del Gavà i del Girona necessitarà hores de vol per tornar a ser el futbolista determinant per a la defensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)