1a divisió FEF

A Algesires s’ha de tornar a alçar el vol

1a divisió FEF. El Costa Brava visita el Nuevo Mirador (12 h) després de dues derrotes en la lliga i l’eliminació de la copa Federació

No s’hi val a badar. El Costa Brava va arrencar molt bé la lliga, però els últims quinze dies la situació s’ha començat a tòrcer. No per res que no es pogués esperar, com ara les derrotes contra el Vila-real B (2-0) i l’Albacete (0-3) i l’eliminació en la copa Federació contra l’Izarra en els penals, però sí perquè l’equip ja es troba en zona de descens i com abans se’n pugui sortir, molt millor. Per això els gironins han de buscar com sigui possible els tres punts en el duel d’aquest migdia al camp de l’Algesires, que tanca una setmana intensíssima amb tres partits i el viatge etern fins a Algesires. “Físicament, arribem bé, perquè hem repartit els minuts i tots els jugadors estan a punt per competir al màxim nivell”, apunta Oriol Alsina.

L’Algesires, que encara no ha guanyat a casa –hi ha jugat només dos partits, contra l’Andorra i el Sabadell, i els ha empatat–, no posarà les coses fàcils, i és que el conjunt andalús ha anat millorant i és a prop de les primeres posicions. “Els dos jugadors més ofensius ja porten tres gols cadascun, però no voldria destacar les individualitats. És un equip compacte, defensivament molt fort físicament i que, en les transicions ràpides, fa mal per dins i per fora. Dominen molts registres, estan ben treballats i saben bé a què juguen”, analitza el tècnic d’Arenys del Costa Brava, que tindrà una bona nòmina de baixes, perquè Lucas Viale, Aimar, Aleix Roig, Boris i Pere Martínez estan lesionats.

2 Partits guanyats 1

3 Partits empatats 3

1 Partits perduts 2

10 Gols a favor 2

8 Gols en contra 6

LA PRÈVIA

L’Algesires és un bloc compacte, defensivament molt fort i que en les transicions fa mal. És un equip que domina molts registres
Ha estat una setmana intensa, però físicament estem a punt per competir al màxim
Oriol Alsina
entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)