1a divisió FEF

El Nàstic, més efectiu, supera el Sabadell (1-0)

El Nàstic ha fet valer l’efectivitat i ha superat el Sabadell, que continua sense guanyar cap partit. Un gol de Fran Carbia (61’) ha decidit un duel en què el conjunt vallesà no ha tingut ni punteria ni recompensa. Els de Raül Agné, en canvi, es consoliden a la part alta de la classificació.

El Sabadell ha fet una bona primera meitat, però li ha faltat corroborar-ho amb el gol. L’ha tingut a tocar sobretot en una rematada de Kaxe que el porter grana Manu García ha tret des de la línia, quan ja entrava (35’). Ja ho havien provat abans Néstor i Aarón Rey. Fins al descans, el Nàstic ha tingut poques aproximacions, com un xut de Joan Oriol que Royo ha refusat.

Encara amb el 0-0, Aarón Rey ha tingut una altra ocasió per al Sabadell (60’). Però just després, ha arribat l’1-0, en una centrada de Robert Simon que Fran Carbia ha rematat (61’). Amb el gol, el Nàstic ha prioritzat l’ordre defensiu i el Sabadell ha intensificat el domini de la pilota. Ja en la recta final, Sergi Altimira ha tingut una bona ocasió per empatar, dins l’àrea, però el seu xut ha sortit per sobre del travesser.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)