1a divisió FEF

El Costa Brava es desfà al camp de l’Algesires (5-1)

El Costa Brava ha encadenat la tercera derrota en la lliga i segurament la més dolorosa, i és que ha sortit escaldat del Nuevo Mirador després de perdre 5-1 contra un Algesires que ha estat superior, però que sobretot ha tingut una efectivitat de cara a porteria absoluta per aprofitar les errades defensives dels gironins, que també haurien merescut marcar algun gol més.

L’inici de la primera part ha estat nefast pel Costa Brava, i és que l’Algesires ha sortit amb la sisena marxa posada i li ha passat per sobre. El primer cop ha arribat en el minut 6, quan Álvaro Romero ha signat una gran jugada i després de combinar amb Roni ha superat Marcos amb un xut ben ajustat al pal (1-0, 6’). Només un minut després els locals han fet el segon aprofitant un greu error de Forlín en la sortida de la pilota, que li ha regalat l’esfèrica a Roni. El davanter ha retallat Perone i ha clavat el gol a l’escaire per marcar el 2-0. Els gironins han intentat reaccionar i Forlín, Cala i Guiu han tingut bones ocasions per retallar la diferència en el marcador, però no han trobat porteria. En canvi, l’Algesires ha aprofitat una nova errada defensiva del Costa Brava per deixar sol Roni dins l’àrea, que davant Marcos no ha perdonat i ha marcat el 3-0 (26’). Això ha deixat ja molt tocat al Costa Brava, que no ha tingut reacció i ha acabat encaixant el 4-0 abans del descans quan Álvaro Romero ha rematat, en posició de fora de joc i dins l’àrea petita, una centrada d’Almenara (38’).

En la represa Alsina, que ja havia fet un canvi en la primera part, ha fet un triple canvi d’entrada i això, juntament amb el relaxament dels locals, ha permès al Costa Brava fer un pas endavant. Després de tres bones ocasions ha estat Galindo, amb un llençament de falta directa, qui ha marcat el 4-1 (53’). Durant uns minuts els gironins han tancat l’Algesires a la seva àrea i han tingut ocasions per fer el 4-2, però en el 68’ s’ha esfumat qualsevol esperança, si és que en quedaven, amb el 5-1 de penal d’Álvaro Romero –ell mateix l’havia provocat. A partit de llavors la intensitat del partit ha baixat i els dos equips han disposat d’ocasions, però el marcador ja no s’ha mogut.