Medina sentencia

3a divisió FEF. El Peralada supera el Granollers (3-1) amb un ‘hat-trick’ del davanter en els primers 20 minuts

Granollers 1 Peralada 3

GRANOLLERS:Baño, Cuadras (Urbina, 46’), Serra (Marc Rayo, 68’), Marc, Muñoz, Quintanilla, Zaid, Jandro (Isaac Serna, 85’), Escamilla (Enrique, 46’), Hamza i Dani Ruiz (Joel Luna, 74’).PERALADA:Aitor Mújica, Micaló (Dalmau, 68’), Sergi Romero, Alan Barí, Guillem Jiménez, Pol Gómez (Zamorano, 60’), Llorenç Busquets (Casanova, 68’), Josu, Joan Tomàs (Youssef, 77’), Ritxi i Marc Medina (Biel Font, 60’).GOLS:0-1 (5’) Marc Medina. 0-2 (10’) Marc Medina. 0-3 (20’) Marc Medina. 1-3 (72’) Zaid.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:Cap.

El Peralada va guanyar ahir al camp del Granollers (1-3) i es manté com l’únic equip capaç de seguir de prop el Girona B, just abans de gaudir de quinze dies sense partits perquè en la pròxima jornada li toca descansar. Si el descans enmig de la bona dinàmica anirà bé o malament, el temps ho dirà, però segur que seran dues setmanes dolces, ja que els xampanyers es van tornar a mostrar com un equip molt sòlid i han guanyat els tres partits a domicili del curs.

El matx d’ahir va tenir un nom propi per damunt de la resta: Marc Medina va ser l’encarregat d’encarrilar el partit amb un triplet de gols en els primers 20 minuts. El de Platja d’Aro va obrir la llauna en el minut 5 aprofitant un rebot després d’una rematada de Sergi Romero a la sortida d’un córner –el seu xut va tocar en Cuadras abans d’entrar i el col·legiat va reflectir en l’acta gol en pròpia porteria–. Poc després, en el 10’, el davanter xampanyer va aprofitar una errada defensiva per marcar el 0-2 i ampliar la diferència en el marcador. I en el minut 20 Medina va firmar el 3-0 culminant una excel·lent jugada col·lectiva de l’equip amb assistència final de Micaló. Amb el 3-0 el matx va quedar decidit i, tot i que en el 72’ Zaid va marcar l’1-3 amb un xut creuat, els d’Hèctor Simón no van haver de patir en cap moment per assegurar una victòria que els consolida en la segona posició de la classificació.

A FORA, BRILLANTS

El Peralada ha guanyat els tres partits que ha jugat a domicili i el global és d’1-10