1a divisió

El CSD oficialitza l’ajornament dels partits del Madrid i l’Atlético

Aturats. Els blancs havien de jugar contra l’Athletic Club al Bernabéu i els matalassers visitar el Granada. LaLiga és qui havia demanat la suspensió pel poc temps que tenen els equips per recuperar els jugadors que han participat en la finestra de la CONMEBOL

El Consejo Superior de Deportes ha ajornat de manera oficial els partits que havien de disputar aquest cap de setmana el Madrid i l’Atlético, una suspensió demanada per LaLiga, amb l’argument que els equips no podien disposar amb el suficient temps dels jugadors que han participat en la finestra de les seves seleccions a la CONMEBOL. D’aquesta manera, el Madrid, que havia de rebre al Santiago Bernabéu la visita de l’Athletic Club i l’Atlético, que jugava a domicili contra el Granada no jugaran tampoc aquest cap de setmana com tampoc es van disputar el Sevilla-Barça i el Vila-real -Alavés just després de l’aturada de setembre passat.

La FEF, contrària a l’ajornament dels partits, va interposar el mes passat una reclamació judicial ja que considera que el CSD no és competent per ajornar partits tot i que continua sense trobar arguments judicials que recolzin la seva demanda.

El Madrid i l’Atlético van disputar els seus darrers partits de lliga el cap de setmana del 2 i 3 d’octubre i no tornaran a jugar el campionat domèstic fins el proper 24 del mateix mes. Els blanc s’enfrontaran al Barça en el clàssic del Camp Nou i els matalassers rebran la Real Sociedad. Entre mig, els dos jugaran el proper dimarts el partit de la tercera jornada de la Champions League contra el Liverpool al Wanda, els del Cholo Simeone, i al camp del Shakhtar, els de Carlo Ancelotti.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)